Over Mij

Beste bezoeker,
 

Na verliefd verloofd getrouwd, kreeg ik de smaak te pakken. De smaak van het papieren woord dan - in de vorm van gedichten. En zo schreef ik onder de naam Tineke Visser een stapeltje gevoelsgedichten, waarvan er in diezelfde periode - de jaren ’80 - een tiental gepubliceerd werd door uitgeverij Mingus, in de Candlelightbundels samengesteld door AVRO-presentator Jan van Veen. Jawel, beste lezer, ik ben op de hoogte: door menige poëzieliefhebber een verguisde categorie gedichten. Maar… wat een aanhangers! Hoe dan ook, ik ben Jan van Veen er nog altijd dankbaar voor, want zonder de stimulans die hij mij gaf, had ik mij waarschijnlijk niet verder ontwikkeld op het gebied van de poëzie. En, had u dat willen missen?

O ja?

Maar goed, mijn echtscheiding deed mij m’n meisjesnaam weer doen aannemen en sindsdien schrijf ik dus onder de naam Ettina J. Hansen en publiceer ik mijn gedichten in diverse bladen en op verschillende internetsites.
 
Wilde marjolein in een haiku of wilde Marjolein in een senryu, hoofddocente Bloem in 'Natuurlijk' een vrij vers, of de snor van buurman Jan, in, vanzelf, een vríjvers - een lust is het, te schrijven over alles wat groeit en bloeit...

Een dag niet geschreven, is een dag zonder zin.   
                                                                                                  Schrijven 3